Hur fungerar det?

Superkids Marathon Club är för alla oavsett fitness nivå och ålder och gör det möjligt för alla att klara av ett marathon (42 km).

Deltagaren ska samla kilometrar genom att springa eller gå och försöka nå ett marathon (42 km). Eller ännu mer!!

1 km gång eller löpning = 1 km på aktivitetsloggen. Det finns många gratisappar att använda för att mäta distans. Några bra är Strava, Runtastic och Runkeeper.

Spring eller gå lite varje gång, en dag i taget, och innan du vet så har du nått ett marathon. Fyll i aktivitetsloggen för varje km du springer eller går.

När ett marathon är slutfört, så ska det rapporteras till oss så vi kan skicka ut priser och en ny aktivitetslogg så du kan påbörja ett nytt marathon med nya fina priser. Och ju fler marathon du gör, ju högre upp i resultatlistan kommer du. Du kan rapportera till oss HÄR.

Medlemskap: Det är gratis att bli medlem och att delta och du får en aktivitetslogg och diplom efter varje avklarat marathon. För dig som vill ha ännu mer motivation har vi ett supermedlemskap där avgiften är 400 kr/år och inkluderar en T-shirt, pins, medaljer, och annat roligt vid olika milstolpar.

Klicka HÄR för att anmäla dig och du kan alltid skicka ett email till oss med frågor.

Vi ser fram emot att se du göra stora framsteg! För mer information, kontakta oss på superkids@superkidsmarathonclub.com. Lycka till!!